One Meal A Day

Den variant av fasta som jag kör just nu innebär 22 timmars fasta och att jag äter under ett fönster på 2 timmar de flesta dagar i veckan. Detta sätt att äta kallas ibland ”One Meal A Day” eller OMAD. Nedan exempel på tre framstående idrottare och en ledare som använt någon variant av OMAD:

Serge Nubret var med sin fantastiska symmetri en av de främsta bodybuildarna samtidigt med Arnold. Serge var känd för att äta en gång om dagen, och när han väl åt så blev det kilovis med kött. Han såg fantastisk ut långt upp i åren.

Herschel Walker är en tidigare stjärna inom amerikansk fotboll som på äldre dar gick några matcher i MMA precis innan han fyllde 50. Bilden ovan hur han såg ut när han gick dessa matcher, ocn enligt honom själv åt han bara en gång om dagen och mest sallad och soppa.

Ronda Rousey var den första kvinnliga stjärnan inom UFC, och körde också OMAD.

Fd fyrstjärnige generalen Stanley McChrystal berättade i ett mycket intressant avsnitt av Tim Ferriss podcast om hur han äter ett mål om dagen och den morgonrutin han börjar dagen med kl 4 varje morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: