iPhone Field Guide

David Sparks är en mysgubbe som kombinerar arbete som advokat med att vara professionell Apple-nörd. Han är del av den duo som håller i populära podcasten Mac Power Users, skriver en trevlig blogg och har skrivit ett drygt dussin böcker om hur man använder Apple-teknologi för att göra sitt liv enklare.

Som märks är jag en fan, och jag har köpt och läst de flesta av hans böcker och video-kurser. Läste i dagarna klart hans senaste bok iPhone Field Guide. Boken erbjuds på Apples iBook-affär, och innehåller två timmar video insprängt i bokens 450 sidor. Hans böcker är fortsatt bland de bästa exemplen på denna blandning av text, video och bilder som är möjlig i Apples iBook-format.

Boken är som vanligt skrivet på ett väldigt lättsamt och trevligt sätt. Större delen beskriver hans favoritappar inom olika områden, men även diverse tillbehör (fodral, kablar, linser, batterier etc) och vad som är möjligt med de appar som följer med din iPhone. För mig var boken klart värd introduktionspriset på $20, och jag fick med mig ett par nya tips. Men målgruppen är nog mer de som är lite grönare inom iPhone-världen, och inte redan har alla appar Sparks rekommenderat i sina andra böcker och i podcasten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: